Blefaroplastika vam pomaga do mlajšega videza

Se vam na trenutke zazdi, da ste se kar čez noč postarali in v resnici ne veste, zakaj je temu tako? Občutek imate, da se dovolj zdravo prehranjujete, se dovolj gibate pa tudi dovolj spite. Obenem pa jemljete še številne dodatke, ki bi naj upočasnjevali staranje. Očitno nekaj ne izvajate prav, saj je vaša koža videti utrujena in stara. Še posebej pa se to vidi na obrazu. Morda pa so za to krive povešene veke, ki praviloma vsakega človeka postarajo vsaj za nekaj let.

Če boste pomladili svoje oči, boste obenem pomladili tudi svoj obraz. To je preverjeno dejstvo. To pa lahko naredite s pomočjo dokaj preprostega posega, ki se imenuje blefaroplastika. V resnici gre pri tek za korekcijo vek oziroma za vrsto estetskega posega, s katerim torej pomladimo svoje oči, posledično pa tudi celotni obraz.

Naše oči imajo veliko sporočilno vrednost

Na sploh je znano, da so oči ogledalo naše duše, obenem pa naj bi imele tudi precej veliko sporočilno vrednost. Z očmi v resnici izražamo svoje razpoloženje, in to ne glede na to, ali smo jezni, žalostni, veseli, razočarani. Oči nam prav tako omogočajo stik s svetom, z njimi iščemo druge, jih vidimo, ne nazadnje navezujemo tudi stike. Posledično je še toliko pomembneje, da ohranimo svež videz oči. Pri tem pa nam seveda v veliki meri lahko pomaga blefaroplastika.

Korekcija vek oziroma blefaroplastika nam torej vrača svež pogled na svet. Poseg je namenjen pomlajevanju oči, prav tako tudi pomlajevanju celotnega obraza. Velja za trajno učinkovit poseg, s katerim lahko odpravimo številne nevšečnosti, na primer ohlapno ter povešeno kožo, vrečke, ki nastajajo pod očmi, odvečno kožo ter gube, odvečno nabiranje maščob.

Kakšen je rezultat, ki ga daje blefaroplastika

Rezultat, ki ga daje blefaroplastika, so torej estetsko odprte oči, ki prinašajo spočit, mladosten, svež in ne nazadnje tudi veliko bolj radosten videz.