Čas je prišel in zobna kirurgija me je pozitivno presenetila

Deset mesecev približno je minilo kar hitro, odkar sem se naročila, da zobna kirurgija reši moje nesrečne modrostne zobe, ki nimajo več nobene prave funkcije, razen to, da me na vsake toliko bolijo. Tega pa res ne potrebujem več.

Datum sem imela včeraj in priznam, me je bilo kar precej strah, ker nisem vedela, kaj me čaka. Ampak na srečo je bila izbrana zobna kirurgija zelo dobro izbrana in so poskrbeli zame bolj, kakor sem pričakovala. Nazadnje, ko so mi pulili eden in edini zob nekje drugje, sem mislila, da mi bodo pol čeljusti izpulili. Tako, da sem zaradi tega imela takšen strah pred tem, da bo sedaj nekaj podobnega, ampak na srečo ni bilo niti približno podobno. Malce me je skrbelo, kaj bo, ko bo injekcija popustila, ampak tudi to ni bilo tako grozno, kakor sem pričakovala. Imela sem srečo, da so mi zrasli le zgornji modrostni zobje, ki pa niso problematični. In še ras je bilo tako. Lahko rečem, da se je izbrana zobna kirurgija resnično izkazala za odlično izbiro.

Danes me sicer še malce boli, ampak nič kar ne reši protibolečinska tableta na vsake nekaj ur. Jutri sem prepričana, da ne bom več čutila nič drugega kakor luknje tam, kjer sta še včeraj bila dva zoba, ki jih na srečo prav nič ne pogrešam, ker sta delala le gnečo tam. Dobro, če bi bila, kje bolj spredaj mi ne bi bilo toliko vseeno, ampak ker so modrostni seveda zadaj, sem prav vesela, da jih ni več. Pa še en dan dopusta sem prejela na ta račun, ker nisem vedela, ali bo ta zobna kirurgija dobra ali ne in sem si zato vzela še ponedeljek prosto, ko ga bom zagotovo izkoristila. Podaljšani vikendi so vedno dobrodošli.

Moji zobje so sedaj zopet rešeni in čaka me le še nekaj plomb, za kar se pa ne potrebuje zobna kirurgija, da to lahko uredim.