Oče ni bil za barvanje obrvi, jaz pa sem ga vseeno pregovorila

Ko si pogledal mojega očeta, so ti padle v oči njegove veliko presvetle obrvi, že nekaj časa nazaj, sem ga vprašala, če bi si on pobarval obrvi, pa mi je ostro povedal, da je barvanje obrvi za ženske. Potem se nisem hotela več mešati, če so njemu te obrvi lepe in ga ne motijo, potem ima takšne.

Nekaj dni nazaj pa smo imeli skupno kosilo in spet smo se začeli pogovarjati o njegovih obrveh. Po eni strani mu je bilo smešno, po drugi strani pa tečno. Še enkrat sem ga vprašala, ali bi si pobarval obrvi, pa me je malček grdo pogledal, potem pa rekel, da če bomo potem vsi zadovoljni in se bo končal ta pogovor z mojimi obrvmi, potem pa na barvanje obrvi pristane.

Takoj po kosilu sem se odpeljala v drogerijo in kupila barvo za obrvi. Točno sem vedela, katero moram izbrati, ker sem si ponudbo prej ogledala na www.neyes.si. Tako sem šla direktno do njega in rekla, da sem pripravljena na barvanje obrvi in upala, da si ni premislil. Tudi mene je bilo malo strah, kako bodo izpadle njegove obrvi, ker nikoli ne moreš točno vedeti. Ko sem mu namazala obrvi, je moral to nekaj časa imeti na obrveh, zelo mu je bilo to mučno, ker se je bal, da bodo njegove obrvi še grše. Tudi jaz sem po tihem upala, da bo barvanje obrvi uspelo in da bo zadovoljen. Prav s strahom sem odstranila barvo in videla, da so bile obrvi lepe. Tako sem mu dala ogledalo, da se je pogledal.

Zanj ne moreš vedeti, kaj pričakovati, tako da sem čakala, kaj bo povedal. Vse, kar je rekel, je bilo, da je barvanje obrvi uspelo in da so sedaj njegove obrvi res veliko lepše. Kar oddahnil se je, ker se je zavedal, da ga sedaj ne bodo več vsi gledali samo v obrvi, ampak ga bodo gledali v oči.